Monday, October 29, 2007

116 / In battle my whole life



Το καλοκαίρι του 2008 (καλά κρασιά) το καινούριο album των Massive Attack του οποίου ο τίτλος παραμένει άγνωστος. Ο "Weather Underground" είναι off the table..

Παρά όλα αυτά, μέχρι τότε θα έχουμε 2 soundtracks. Το πρώτο για το νέο film In Prison My Whole Life με Snoop Dogg, Mos Def και τα άλλα παιδιά. Στο Soundtrack θα είναι και ο Snoopy μέσα.. (τώρα εγώ γιατί ξενέρωσα;)
Το δεύτερο είναι για το Battle In Seattle, ένα πράμα σαν ντοκιμαντέρ-ταινία που αφορά την εξέγερση και την αναρχία που επικράτησε το 1999 σχετικά με την παγκόσμια οργάνωση WTO (World Trade Organization). Πολλά αστεράκια είδαν τα μάτια μου και πολλούς επαίνους για αυτό. Αν μη τι άλλο θα έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, μιας και στον εκπαιδευτικό τομέα υστερούμε αυτό το διάστημα, να μάθουμε και κάτι παραπάνω.

σσ: θα τους ήθελα λιγότερο πολιτικοποιημένους τελικά. Είπαμε, αλλά ώρες ώρες το ξεχέζ#*! το θέμα.

3 comments:

  1. το βλέπω στα αζήτητα μαζι με της "δικιας" μου το αλμπουμάκι.....!
    τι να πει κανεις...
    μοδα ειναι θα περάσει....



    πσ....παει το βελάκι?

    ReplyDelete
  2. Εδώ ρε είναι το βελάκι.. Κατέβα παρακάτ'!
    Στα αζήτητα δε νομίζω να πάει, γιατί και τα δύο προηγούμενα soundtracks μου άρεσαν πολύ. Απο θέμα μουσικής φαντάζομαι θα με καλύψουν, αλλά αφού είναι που είναι soundtrack, χάθηκε ο κόσμος να το δέσουμε με μια ποιο ωραία εικόνα. Πήξαμε στις φυλακές, στις διαμάχες και στις διαδηλώσεις..

    ReplyDelete
  3. ε και συ...αφου ειναι της μοδος....


    βαριέμαι...
    ευχαριστώ.

    ReplyDelete