Saturday, October 11, 2008

147 / Θεωρία της Ράνιας No 201 & 1/2

Λένε πως λίγο πριν πεθάνεις περνάει όλη σου η ζωή μπροστά απ'τα μάτια σου. Κάτι σαν να ξεκινάς ταξίδι στην αιωνιότητα, και να 'χεις δικαίωμα να πάρεις μαζί σου ένα μόνο dvd.
Κάποιες σκηνές τις βρήκαμε γραμμένες και κάποιες τις έχεις γράψει μόνος σου. Αυτή την ταινία θα βλέπεις ξανά και ξανά. Οι σκηνές που έπαιξες καλά θα σου χαρίζουν απόλυτη ευτυχία και αυτό το κομμάτι της ταινίας θα λέγεται παράδεισος. Και σε όσες έπαιξες λάθος, θα νιώθεις το ακριβές ποσό δυστυχίας που προκάλεσες στους άλλους, ξανά και ξανά, και αυτό το κομμάτι της ταινίας θα λέγεται κόλαση.
Μια ταινία για μια ολόκληρη αιωνιότητα.. Φρόντισε να την φτιάξεις καλή.

4 comments:

  1. Τώρα συμπληρώθηκαν τα κομμάτια του puzzle και got the hole picture!
    ...

    ReplyDelete
  2. η δικιά μου θεωρία παλι ειναι οτι λίγο πριν πεθάνεις δεν περνάει ολη η ζωή σου μπροστά απο τα μάτια σου αλλα περνάν όλα εκείνα που ονειρεύτηκες και πόθησες αλλα δεν έχεις προλάβει να κάνεις.
    Καλο λοιπόν θα είναι οταν έρθει εκείνη η ώρα το dvd που θα παίξει να ειναι μικρής διάρκειας γιατί αυτο θα σημαίνει οτι φεύγεις ολοκληρωμένος ...
    λίγο μακάβρια ολα αυτα βέβαια...

    ReplyDelete
  3. Και να σκεφτεί κανείς ότι το συγκεκριμένο post το είχα συντάξει κάνα χρόνο πριν και είχε ορίσει τυχαία ημερομηνία ανάρτησης. Ούτε που θυμόμουν πότε θα έσκαγε μύτη. Γενικότερα με το που το αντιλήφθηκα πέρασαν μακάβριες σκέψεις και μένα άπο το μυαλό μου λαμβάνοντας υπόψιν διάφορες υποθετικές συμπτώσεις αλλά δεν είναι προς συζήτησην. Μέχρι το 148, καλώς επέστρεψα πίσω, risika ανανεωμένος όμως. :p

    ReplyDelete
  4. θέλουμε το 148 γρήγορα...!
    welcome back !

    ReplyDelete