Wednesday, March 14, 2007

81 / F*R*I*E*N*D*SΗ σειρά Friends θα γυρίσει και πάλι μετά την συμφωνία των έξι ηθοποιών που συμφώνησαν για τέσσερα 40λεπτα επεισόδια με αμοιβή πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Σε μια μυστική συνάντηση πριν τα Χριστούγεννα οι , Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer και ο Matthew Perry σύμφωνα με φήμες συμφώνησαν με τους υπεύθυνους του NBC αμοιβή ύψους 5 εκατομμυρίων Δολαρίων για κάθε επεισόδιο, η συνάντηση έγινε στο Λος Άντζελες.

Οι σεναριογράφοι έχουν ήδη αρχίσει να γράφουν τους διαλόγους για αυτά τα τέσσερα επεισόδια, που κατά πάσα πιθανότητα θα προβληθούν την επόμενη χρονιά.

Η Jennifer Aniston που μετά το τέλος των Friends έχει γυρίσει αρκετές ταινίες ήταν και η τελευταία που υπέγραψε την συμφωνία αυτή.
Κάποιος μέσα από το NBC είπε “Ήταν η μόνη που έκανε πίσω στην συμφωνία. Αλλά τελικά συμφώνησε να εμψυχώσει και πάλι τον χαρακτήρα της Ρέιτσελ Γκριν.”

Ακόμα το NBC ανακοίνωσε την δημιουργία μιας άλλης νέας σειράς με πρωταγωνιστές μόνο τους άντρες της παρέας , -τον Perry, τον Schwimmer και τον LeBlanc-. Ο πιλότος της συγκεκριμένης σειράς θα λέγεται It's A Guy Thing.

Πηγή: hollywood.com

Οι παραγωγοί της πολυαγαπημένης σειράς Friends διέψευσαν τις τελευταίες φήμες που ήθελε τους πρωταγωνιστές της σειράς να έχουν υπογράψει συμβόλαιο για 4 έξτρα επεισόδια προς 5$ εκατομμύρια το επεισόδιο. Ο εκπρόσωπος τύπου της Warner Bros επέμεινε στο ότι τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Επακριβώς είπε: "There is absolutely no truth to it. There is nothing planned of any kind."

Πηγή: imdb.com

Για όλα τα παραπάνω και κάποια σχόλια ακόμη, πηγή: GreekTVsubs.gr